Ministerträff om jämställdhet

Publicerad: 02 juni 2014

Jämställdhetsministern Maria Arnholm träffade idag en grupp medarbetare från fakulteten för skogsvetenskap för att ta del av det genus- och jämställdhetsarbete som bedrivs vid fakulteten.

- Vi har ett långsiktigt jämställdshetsarbete som utförs på många plan och med olika medel, som vi är väldigt stolta över att kunna visa på. Jämställdhet inom skogsbranschen är en prioriterad fråga både från regeringens sida såväl som från fakulteten och universitetet, säger universitetslektor Ann Dolling som aktivt bidragit till jämställdhetsarbetet inom utbildning, forskning och förvaltning.

Initiativtagare till mötet var Gun Lidestav, genusforskare vid institutionen för skoglig resurshushållning. Dessutom deltog lika villkorshandläggare Tina Sjöström, studentrepresentanten Carolina Ottosson samt fakultetsdirektören Boa Drammeh.

Läs mer om jämställdhetsarbetet vid fakulteten.

Sidansvarig: olof.bergvall@slu.se