LTV-fakultetsdag med inviter i spansk stil

Publicerad: 29 augusti 2014

200 personer från fakultetens alla hörn i landet samlades på campus i Alnarp den 25 augusti. Medarbetare från SOL i Uppsala, SLU Balsgård och gäster från S-fakulteten kom för att lära känna varandra och verksamheterna bättre!

Dekanerna inledde med en översiktlig presentation av fakulteten och gav också startskottet för steg ett i processen för att omsätta den nyligen tagna strategin för LTV (juni 2014) i en konkret handlingsplan.

Detta innebär att en förslagsfas inletts och att alla medarbetare är välkomna att komma med förslag och idéer för hur vi tillsammans ska uppfylla målen i strategin. Mer information kring detta får du genom din närmaste chef och du finner även mer information under länken LTV-fakultetens strategiska handlingsplan (även länk nedan).

Dekaner LTV

Vi fick också ta del av flera olika intressanta ämnen som det jobbas med på campus, allt från utmaningar med säkerhet i Uganda,stadsbruk, svamp på äpplen, mikroalger, insektsfällor, feromoner och olika utbildnings- och forskarutbildningssatsningar Många av föreläsarna inviterade kolleger att delta i deras olika program. Gästföreläsaren från S-fak föreläste om älgens kostvanor, mycket populärt!

Mingel och utställning Loftet

Efter förläsningar, stor mingelutställning med posters, fika och quiz var det dags att ge sig ut till olika sevärdheter på campus. Vi fick välja mellan att se Rehabträdgård, Landskapslabb, Trädgårdslabb, POM och Alnarpsparken på guidade turer.

Sist men inte minst, samling till uppfriskande Sangriadryck, ett eldigt flamencoframträdande och avslutning med en fantastiskt god paella till middag!

Flamencodans

Fat med paella

Vilken härlig eftermiddag och kväll!

Sidansvarig: Anette Neldestam