"We have to act now!"

Publicerad: 09 september 2014

Se inspelningen av Hans Roslings och Johan Rockströms SLU-föreläsningar om globala utmaningar för livsmedelsförsörjningen.

Hans Rosling föreläste på SLU om global livsmedelsförsörjning.
Hans Rosling föreläste om global livsmedelsförsörjning. Klicka på bilden för att se föreläsningen.

Fredagen den 5 september föresläste Hans Rosling och Johan Rockström på SLU-kursen "Summer School on Food Security, Safety and Quality":

- Hans Rosling, Gapfinder Foundation, om "Global changes in the population and the implications for food safety and security".

- Johan Rockström, Stockholm Resilience Centre, om "Global food production to feed a growing population within planetary boundaries".

Se inspelningen av föreläsningarna

Fakta:

Kursen "Summer School on Food Security, Safety and Quality" är ett initiativ från Global Challenges University Alliance, som har som mål att underlätta för framtidens ledare inom bioeknomin att skapa egna globala nätverk tidigt i karriären. Läs mer om Global Challenges University Alliance.

Sidansvarig: Li Gessbo