SLU-nyhet

Jacke Sjödin tar tempen på SLU:s miljömedvetenhet

Publicerad: 13 oktober 2015

Hur står det till med SLU:s miljömedvetenhet? Det ville SLU Miljö ha svar på och frågade Utbildningsmedia om de kunde ta fram en film på temat.

Resultatet blev en film där kåsören Jacke Sjödin går runt på Campus och pratar med studenter och medarbetare. Jacke Sjödin bor i Uppsala och ses ofta i teaterpjäser på Reginateatern och som regelbunden krönikör i UNT.

Med filmen hoppas SLU Miljö att vi ska bli inspirerade till ännu bättre miljötänk här på universitetet. Intervjuerna är inspelade på campus i Ultuna men i filmen medverkar även anställda från andra SLU-orter.

Läs mer om SLU Miljö och se filmen här.

Behöver din verksamhet också en film?

Läs mer Utbildningsmedia här.


Kontaktinformation
Sidansvarig: mats.persson@slu.se