SLU-nyhet

Rekryteringsgruppen föreslår Karin Holmgren som ny prorektor

Publicerad: 05 oktober 2015

I dag, 5 oktober, sammanträdde rekryteringsgruppen för prorektor och fattade beslut om vem man rekommenderar styrelsen att utse till detta uppdrag. Av protokollet, som förklarades för omedelbart justerat, framgår bl.a. följande:

"Efter genomförda aktiviteter har rekryteringsgruppen i förhållande till kravprofilen gjort en sammanvägning av kandidaternas bakgrund och erfarenhet, intryck från intervjuer och andra möten, tagna referenser, resultatet av rekryteringsföretagets bedömning samt hörandeförsamlingens omröstning.

Rekryteringsgruppens bedömning är att professor Karin Holmgren är den av kandidaterna som är mest lämpad för att bli prorektor vid SLU och rekommenderar därför styrelsen att utse henne."
 
Styrelsen väntas fatta det formella beslutet vid sitt ordinarie sammanträde den 3 november.
 


Kontaktinformation
Sidansvarig: mia.grondahl@slu.se