SLU-nyhet

Belönades för nit och redlighet på Ultuna

Publicerad: 10 december 2015

Den 9 december belönades 15 SLU-medarbetare för nit och redlighet i svenska statens tjänst vid en ceremoni i Loftets hörsal på Ultuna. Utmärkelsen tilldelas personer som oförvitligen har varit i statlig tjänst i 30 år eller i 25 år vid pensionering.

Prorektor Lena Andersson-Eklund delade ut årets gåvor. För underhållning under ceremonin stod personalkören Ultunae klara röster under ledning av Erik Hellerstedt. Talet från årets mottagare hölls av fackredaktör Nora Adelsköld. Efter ceremonin var det mingel i stora salen och efter det middag för mottagarna i gästmatsalen.

Följande personer, i bokstavsordning, deltog vid utdelningsceremonin och är således med på bilden: Nora Adelsköld, Teresa de Mendonça e Santos, Alfredo de Toro, Bengt Guss, Katarina Gustafsson, Rolf Johansson, Lennart Jonsson, Lillemor Karlsson, Hans Liljenström, Nils-Erik Nordh, Ylva Odelberg, Erik Petersson, Staffan Stenhag, Elna Stenström och Jonathan Yuen.

Övriga mottagare av NOR 2015, men som inte närvarade vid utdelningen, är Dan Berggren Kleja, Inga Pellhagen, Charlotta Rydhmer, Anders Sandström, Marie Sterning och Mats Ulmestrand.

I Umeå och Alnarp genomfördes motsvarande ceremonier den 4 december.


Kontaktinformation