Allt börjar med ett frö!

Publicerad: 26 februari 2015

Nu startar vår drive för att sprida mer information om hortonomprogrammet, vad är en hortonom, vad pluggar man, vad kan man bli?

Vi vill svara på dessa frågor och berätta mer! Då känns det naturligt att använda Facebook. Vi finns där som SLU Hortonom. Vi använder även Instagram, @sluhortonom.
I dessa kanaler kommer studenterna att berätta om sin vardag, yrkesverksamma att presenteras och intressant information och händelser från våra verksamheter, främst i Alnarp, att synas.

För att dessa kanaler ska upptäckas kommer vi att annonsera i en del utvalda tidningar och vi kommer även att arbeta med digital annonsering och marknadsföring. Även ett postutskick till cirka 3 500 naturvetargymnasister i Skåne planeras till i början av mars. Vår målgrupp är naturligtvis först och främst gymnasieelever men även studievägledare och föräldrar m fl.

Vi kommer att synas på mässan Vår trädgård i Malmö, 5-8 mars, på vårt Öppet hus i Alnarp den 20 mars och på Nordiska trädgårdar i Älvsjö (i samverkan med POM) 26-29 mars. Till dessa har vi även tagit fram frökuvert med – naturligtvis solrosfrön!

Så kära medarbetare och studenter - hjälp till att sprida informationen, gå in på facebook, gilla och dela, dela gärna med er av bilder på Instagram (#växthjältar, #plantplugg, #hortonom, #trädgård)