Nu kan studenter göra kursutvärderingar från alla mobila enheter

Publicerad: 11 februari 2015

I dag uppdateras Evald som är det system som SLU använder för kursutvärderingar. Uppdateringen innebär att studenter nu kan fylla i kursutvärderingar även från Iphone och Ipad.

Tidigare har studenterna inte kunnat fylla i kursutvärderingar från Apples mobila enheter då systemet varit byggt i Flash.

I och med uppdateringen går Evald över till HTML vilket även låter användare av Iphone och Ipad att fylla i kursutvärderingar. Det är alltså nu möjligt att göra kursutvärderingar både från en dator och mobila enheter med Android och iOS.

Utöver detta får Evald ett mer användarvänligt gränssnitt vilket gör det enklare att fylla i kursutvärderingen. Studenten hittar sina kursutvärderingar på Studentwebbens startsida under Rubriken "Mina kurser".

Sidansvarig: mats.persson@slu.se