Bo Algers hyllas internationellt i dag

Publicerad: 20 mars 2015

Ett internationellt seminarium kring veterinärmedicin, husdjursskötsel och djurvälfärd hålls idag i Skara. Det är en hyllning till Bo Algers, professor emeritus i husdjurshygien, och hans gärning inom området.

– Jag fick seminariet av institutionen för husdjurens miljö och hälsa, som en överraskning, strax innan jag slutade. Många av de som jag tidigare arbetat med är här, alla är goda vänner till mig, säger Bo Algers, professor emeritus i husdjurshygien, vid SLU.

På plats finns doktorander, kolleger, representanter från näringsliv och talare från universitet i Finland, Tyskland, Kanada, Spanien och England.

Till hyllarna sällar sig också all personal vid SLU i Skara vilket framgår i Margareta Stigsons Skarabloggen:

Sidansvarig: elin.backstrom@slu.se