Nominera till pedagogiska priset

Publicerad: 26 maj 2015

Nu är det dags att nominera till pedagogiska priset 2015. Fundera över vilken lärare, eller vilket lärarlag, du skulle vilja se på prispallen!

SLU delar från och med 2006 ut två pris på vardera SEK 25 000 för ”föredömliga insatser inom pedagogik och undervisning” i samband med SLU:s promotionshögtid i oktober.

Ett pris är individuellt (lärare, studierektor eller motsvarande) och ett annat är ett lagpris (lärarlag institution eller motsvarande).

Nomineringar från studenter och lärare görs på den webbaserade nomineringsblanketten. För nomineringblanketter mm, se nedan. Senast den 10 augusti ska nomineringen göras.

Läs mer om pedagogiska priset och lämna din nominering här.

För mer information om det pedagogiska priset, kontakta Roger Pettersson, utbildningsvadelningen, roger.pettersson@slu.se.

Sidansvarig: mats.persson@slu.se