Rumänske prinsen på besök

Publicerad: 04 maj 2015

H.K.H. Prins Radu av Rumänien besöker SLU Ultuna i dag, måndag.

Tillsammans med statssekreterare vid rumänska jordbruksdepartementet - Mr George Octavian Turtoi - och representanter från den rumänska ambassaden och en delegation med rumänska matproducenter besöker H.K.H. Prins Radu av Rumänien i dag måndag SLU:s campus Ultuna, Uppsala.

Rektor Lisa Sennerby Forsse, Johan Schnürer, vice-rektor med ansvar för universitetets samverkansuppdrag och Torkel Ekman, prodekan vid VH-fakulteten tar emot prinsen med sällskap.

På programmet står presentation av SLU, presentation av SLU Holding och både rundtur och presentation av Veterinärmedicinskt och husdjursvetenskapligt centrum, VHC, och Universitetsdjursjukhuset, UDS.

(På fotot från vänster: Johan Schnürer, SLU:s vicerektor för samverkan; Lisa Sennerby Forsse, SLU:s rektor; H.K.H. Prins Radu av Rumänien; Mr Ioan Utiu, statssekreterare på rumänska jordbruksdepartementet, Mrs Raduta Matache, Rumäniens ambassadör.)

Sidansvarig: elin.backstrom@slu.se