Möt SLU i Almedalen - 12 timmar hållbarhet

Publicerad: 25 juni 2015

För sjätte året i rad medverkar SLU med ett antal seminarier under årets politikervecka i Almedalen, Visby. SLU har program från 30 juni till 2 juli.

De sex SLU-seminarierna under 2014 samlade rekordmånga deltagare, totalt 380, vilket är en hög siffra för seminarier under Almedalsveckan. Då, liksom i år erbjuds drygt 3 300 olika program, så utbudet är enormt.

SLU bjuder i år in till sex seminarietillfällen med både nationella och internationella utblickar.

Global utveckling med stöd i forskningen, skogen och hållbar utveckling, antibiotikafrågan, konkurrenskraften i lantbruks- och trädgårdsnäring, hållbar akvakultur och urban farming är kortfattat de ämnen som kommer att tas upp i seminarierna.

Alla seminarierna hålls i Visby på Björkanderska, Skeppsbron 24, Lokal F14.

Notera även att professor Anna Jansson, institutionen för husdjurens utfodring och vård, SLU, medverkar i ett Formasevenemang med rubriken: "Insekter - det nya köttet".

Välkomna!

Sidansvarig: nora.adelskold@slu.se