Nominera till Uppsala läns samverkanspris för 2015

Publicerad: 31 augusti 2015

Vet du någon SLU-anställd som borde belönas för ”samhällsnytta och beständiga relationer” inom Uppsala län? Alla anställda och studenter vid SLU kan nominera en kandidat.

Olika former av samverkansinsatser med näringsliv, offentlig sektor eller andra aktörer i Uppsala län som bidragit till länets långsiktiga utveckling kan belönas.

Priset på 25 000 kronor kan ges till individer eller grupper. Två priser utdelas årligen, ett till vardera universitet i Uppsala.

Förra årets pris till en SLU-anställd gick till Åke Lindelöw, för sin långa samverkan med allmänhet, skogsnäring och Skogsstyrelsen, inom området skogsentomologi.

Läs om bedömningskriterier och kraven på nomineringsförslaget på Regionförbundet Uppsalas webbplats, http://www.regionuppsala.se/samverkanspris

Ta tillfället i akt att lyfta fram någon som du tycker borde uppmärksammas för sitt utåtriktade arbete!

Sidansvarig: mia.grondahl@slu.se