Visa upp ditt SLU! Öppet Campus Ultuna 26 september

Publicerad: 28 augusti 2015

Det nya Campus Ultuna står nu färdigt och i stort sett alla verksamheter har flyttat in i sina respektive nya hus. Nu bjuder vi in allmänheten till Öppet campus lördagen den 26 september, klockan 10-16!

Många av era närstående och vänner undrar säkert hur området ser ut nu och vad vi egentligen sysslar med ”här ute på Ultuna”. Ta tillfället i akt att bjuda in dem när vi har Öppet Campus den 26 september!

Här kommer att finnas aktiviteter för nyfikna i alla åldrar, från barnfamiljer till pensionärer, och för olika intressen. Rundvandringar bland konsten, i kunskapsparken och på en historisk slinga. Du kan också ta med dig fem fina äpplen för sortbestämning.

Miniföreläsningar hålls på Loftet i ämnen som insekter som mat, grupphästhållning, igelkottar, malörtsambrosia m.m. TV-profilen och kocken Tareq Taylor kommer också att ge ett inspirationsföredrag om mat.

SLU-institutionerna på området öppnar sina dörrar och har olika lärorika aktiviteter. Vad sägs om att titta in i en bikupa eller att göra din egen kristall?

På området kommer det också att finnas öppna restauranger och en liten matmarknad när du blir hungrig, samt trädgårdskonsultation, klappdjur från 4H, ponnyridning m.m.

Vik datumet den 26 september och bjud in alla du känner!

Sidansvarig: nora.adelskold@slu.se