SLU Landskapsdagar

Senast ändrad: 10 december 2018
SLU L days Oct18.jpeg

SLU Landscape Days äger rum två gånger om året, i april och oktober. Dessa evenemang ger möjlighet att träffa kolleger som arbetar i landskapsfältet på både Alnarp och Ultuna. De erbjuder ett rikt program under en och en halv dag med inbjudna keynoteföreläsare, seminarier, personalinitierade workshops och presentationer inom olika ämnen relaterade till landskapsutbildning och forskning.

Det har gått tre år sedan de första SLU Landskapsdagarna hölls, i oktober 2015, på Ultuna. För att uppmärksamma detta öppnar och stänger höstens SLU Super Landskapsdagar med två specialorganiserade paneler - SLU Landscape, Past and Future och What does a School of Landscape mean to you?

Panelerna undersökte hur SLU Landscape bäst kan utvecklas för att betjäna sin personal, SLU, samhället och landskapsområdet som helhet. Paneldeltagare inkluderade Ylva Hillbur (vice rektor för internationella relationer), huvudtalare Monica von Schmalensee (ordförande för rådet för hållbara städer), Håkan Schroeder (Dekan LTV) som deltog i diskussioner med SLU Landskaps alumner och SLU-medarbetare, och avsluta med publikens frågor och svar. Tidigare dekan, Tiina Sarap och SLU Urban Futures programchef, ​​Lisa Diedrich, fungerade som moderatorer.


Kontaktinformation
Sidansvarig: catherine.kihlstrom@slu.se