Om oss vid Enheten för samverkan och utveckling

Vår verksamhet vid Enheten för samverkan och utveckling

Enheten för samverkan och utveckling är LTV-fakultetens samverkansstödjande resurs. Vår övergripande målsättning är att bidra till utveckling av forskning och utbildning av hög kvalitet i samspel med en kunskapsdriven utveckling hos företag och organisationer. I våra samverkansprojekt har vi fokus på utveckling och innovation i samhället och näringen, våra samverkansintressenter är alla de vilka berörs av SLU:s kunskaper och utbildningar.

Personal vid Enheten för samverkan och utveckling

Enheten för samverkan och utveckling är en av LTV-fakultetens samverkansstödjande resurser. Inom enheten finns fyra samverkansplattformar, SLU Partnerskap Alnarp, Tankesmedjan Movium, SLU Urban Futures och Kompetensutveckling för yrkesverksamma.

Hitta hit

Enheten för samverkan och utveckling är en del av SLU:s verksamhet och tillhör LTV-fakulteten som till största del har sin verksamhet i Alnarp, ca 10 km norr om Malmö och 3 km söder om Lomma. Enhetens personal har sina kontor på campus i Slottet.