Medarbetarwebben

Filmen om SLU – made by us

SLU bidrar till att skapa en bättre värld, i stort och smått, varje dag. Här sker utmanande vetenskap där vi löser riktiga problem – för en levande värld.

Vi ställde en fråga till SLU:are: Hur bidrar du till en bättre värld?
Varsågod, här glimtar av deras svar!

Filmen om SLU – made by us

Vi ställde frågan till SLU:are: Hur bidrar du till en bättre värld? De filmade själva sina berättelser med sina mobiltelefoner. Det här är några glimtar av alla de filmer vi fick in, en inblick i det arbete vi på SLU gör för att med utmanande vetenskap bidra till en hållbar, levande och bättre värld.

Filmen om SLU nominerad till Publishingpriset 2018

I kategorin Opinionsbildningsfilmer yrke nominerades Filmen om SLU - made by us som en av sex nominerade filmer.

Temafilmer

Huvudfilmen är en längre film som ger en blandning av olika ämnen.
Det har även blivit fem temafilmer. Temana har valts utifrån vilket material vi fått in: DJUR, LIVSMEDEL, SKOG, STUDENT samt VATTEN OCH MILJÖ.

Observera att filmen är textad. Du måste själv slå på undertexter när du använder Youtube. Detta gör du i nedre högra hörnet av filmrutan.

Om urvalet

Det kom in betydligt fler klipp än väntat! Vi har gjort ett urval för att det ska bli en så stor variation av berättelser som möjligt. Det har varit fantastiskt att få arbeta med så mycket material men det har också varit svårt i urvalsprocessen.

Vi har fått in så mycket material att det ger en bra grund som skulle kunna göra det möjligt att i framtiden göra fler filmer. När vi har utvärderat projektet får vi ta ställning till hur detta ska gå till.

Läs mer om bakgrunden till Filmen om SLU här.

Använd filmen

Använd gärna filmerna när du presenterar SLU i olika sammanhang. Till exempel genom att länka in en film i din powerpointpresentation. Här finns textade filmer att länka till dina presentationer.

Observera att filmen är textad. Du måste själv slå på undertexter när du använder Youtube. Detta gör du i nedre högra hörnet av filmrutan.

Publicerad: 29 november 2018 - Sidansvarig: bildenavslu@slu.se
Loading…