Sveriges lantbruksuniversitet

Utbildning

SLU i Uppsala utbildar ekonomer med specialkompetens inom naturresurser och jordbruk. Det betyder att du kan få jobb på spännande företag och myndigheter både i Sverige och internationellt.

SLU_080512_0005_jgz.jpg

Vi hoppas att ni har överseende med långa svarstider.

Institutionen för ekonomi har just nu temporär personalbrist inom våra grundutbildningar. Vi hoppas därför att ni har överseende om vi är svåra att nå och har längre svarstider.

Vill du ställa en fråga om våra utbildningar eller kurser kan du vända dig hit:

För frågor om antagning kan du vända dig i första hand till antagning@slu.se och för studievägledning till studievagledning@slu.se. Om du har frågor som du vill diskutera med programstudierektor så är du välkommen att mejla Ruben.Hoffmann@slu.se (biträdande PSR) för att boka en tid. Han har dock begränsad tid att svara på frågor varför det kan dröja innan du får svar. För övriga frågor kan du kontakta ekon-adm@slu.se.

 

Utbildning

Vi erbjuder populära grundutbildningar inom ekonomi. Du kan välja mellan att fristående kurser eller program. Välj mellan kandidatexamen eller yrkesexamen ekonomagronom. Båda programmen ger dig en bred ekonomutbildning. Oavsett vad du väljer kan du fokusera på miljö och naturresurser eller jordbruk. För dig som redan har en kandidatexamen har vi masterutbildning med jordbruks- eller miljöinriktning

Vi har fler än 70 kurser på våra utbildningar varav flera erbjuds som fristående kurs. Dessutom erbjuds kurser i juridik i samarbete med Uppsala universitet

Publicerad: 02 mars 2018 - Sidansvarig: emma.arias.olsson@slu.se