Aktiviteter för deltagare

Senast ändrad: 17 september 2021

Under projektet kommer vi att ordna olika aktiviteter för deltagare i Mitt liv med hund i form av tävlingar, utlottningar och föreläsningar. På denna sida, och även på Facebook och Instagram, kommer du att kunna läsa om vad om är på gång.

Under projektet kommer du också att ha möjlighet att delta i sidoprojekt tillsammans med din hund. Bland annat kommer det att genomföras beteendetester och hårprovstagning för att mäta stressnivå hos hund och ägare.

Föreläsning om Mitt liv med hund den 25 oktober!

Spika redan nu den 25 oktober kl.18-19, då projektledare Therese Rehn kommer att hålla en föreläsning via Zoom (uppkoppling via dator, platta eller telefon) om Mitt liv med hund! Hon kommer då att berätta om bakgrunden och målen med projektet, och ni kommer också att få möjlighet att ställa frågor. Vi kommer att lotta ut 3 signerade exemplar av boken Hundens språk av Per Jensen bland er som deltar i föreläsningen. Per Jensen är professor i etologi på Linköpings universitet och en samarbetspartner till oss på SLU. Mer information om anmälan kommer inom kort, så håll koll både här och på hemsidan! 


Kontaktinformation

Mitt liv med hund
E-post: mittlivmedhund@slu.se

SLU, Husdjurens miljö och hälsa, Mitt liv med hund
Box 234, 532 23 Skara
Besöksadress: Gråbrödragatan 19

Sidansvarig: susanne.lindwall@slu.se