SOL:s nya policy för tjänsteresor

Publicerad: 25 juni 2019
eco-boat-train.png

Institutionens har fastställt en ny resepolicy med subventioner för resor med tåg, båt eller buss utanför Norden.

I ett prefektbeslut i april i år fastställdes en ny policy för alla tjänsteresor som görs av medarbetare vid institutionen.

Där står det bland annat att för resor inom Skandinavien ska tåg eller båt väljas - om inte särskilda skäl föreligger.

Och institutionen/prefektnivån bekostar alla tjänsteresor med tåg, båt eller buss utanför Norden.

Läs mer under Miljöarbetet på vårt intranät »

Lisa Matteses Åhrgren, Projektledare, Avdelningen för miljöintegrering, Sidas Helpdesk för miljö och klimatförändringar, miljörepresentant, 018-67 27 79, lisa.ahrgren@slu.se

Per-Arne Klasson, närservicetekniker/miljörepresentant/ skyddsombud, per-arne.klasson@slu.se, 018-67 25 03

Sidansvarig: anni.hoffren@slu.se