Tips på Bostäder

Senast ändrad: 13 november 2018

Här hittar du länkar till olika boenden i Alnarp, Burlöv, Malmö och Lund. Titta även på den engelska sidan där fler länkar kan hittas.

 • Bostäder på campus i Alnarp
  I Alnarp finns ett mindre antal studentrum och lägenheter.

 • Burlövs Bostäder
  Har lägenheter från 1:or och uppåt. Nära (ca 20 minuter gångväg) till SLU i Alnarp, nära till bussar och tåg och till ett stort köpcentrum. Ligger ca 10 minuters tågresa från Malmö. Ett tips är att ringa och kolla om det finns lediga lägenheter, eftersom efterfrågan är så stor att lediga lägenheter oftast inte hinner läggas upp på deras hemsida.

 • SAS, Stiftelsen Alnarps Studentbostäder
  Björnbärsgatan 1, 234 43 Lomma, Tfn/Fax 040-41 20 84
  Boendet är fördelat på fyra separata tvåvåningshus. De två största husen rymmer enkelrum och dubbletter med eller utan pentryn. De två mindre husen består av 3-rumslägenheter, främst avsedda för studerande med familj.
  Med endast 5 minuters cykelväg och 15 minuters gångväg tar du dig till Alnarp. Till närmsta livsmedelsbutik har Du ca 50 meter. Lugnt läge i villaområde, samt nära till Lommas stränder och centrum. Buss till Lund tar 20 minuter och till Malmö 25 minuter. Det är dessutom mycket nära till busshållsplatsen.

 • Kvalster- en gratis sökmotor av lediga hyresbostäder i Sverige

 • Lägenhet.se
  Webbsida för studenter som söker bostad. En databas över alla Sveriges privata hyresvärdar. Bli medlem för en studentvänlig kostnad.
  Det är en så låg kostnad att ta del av hela databasen att studenter också ska klara av det.

 • Student rum i Åkarp.
  Privat uthyrare, Anneli Jessen, har ett hus med 6 rum i Åkarp, ca 3 km till Universitetet i Alnarp. Bra tågförbindelser till Malmö, Lund etc. Se mer information på hemsidan.
 • Blocket.
  Klicka på 23 för Skåne, klicka sedan på Malmö. I rutan "Alla kategorier" markera "Hyresrätter" och sök sedan på Malmö, eller Skåne. Här hittar ni personer som hyr ut lägenheter i 2: dra hand.

 • Eniro.
  Eniro´s Köp & sälj sidan. Här kan ni söka bostäder som uthyres. I rutan "Rubriker" markerar ni Bostäder, i rutan "Län" markera Skåne, i rutan "Annonstyp" markera uthyres, i rutan "Underrubriker" markera ex. Hyresrätter.

 


Kontaktinformation
Sidansvarig: Desiree Mattsson