Anmälan

Senast ändrad: 08 juni 2018
forest1.jpg

Den nationella växtskyddskonferensen 2018 kommer att vara på svenska, men abstracts, muntliga presentationer och posters kan dock vara på antingen svenska eller engelska.

Anmälningsinfo

Om du är doktorand på SLU och vill ansöka om ett stipendium för konferensavgiften från Plattform växtskydd, kontakta Katja.Fedrowitz@slu.se innan du anmäler dig.

Deltagaravgift  

Anmälningsavgiften inkluderar inträde till konferensen och deltagande i alla sessioner, lunch och fika enligt programmet. Middag ingår i avgiften för två dagar. Avgiften är densamma om du deltar i middagen eller inte. 
Du kan också välja att delta endast en dag. Priser för tidig avgift är giltiga till och med 1 oktober. Från 2 oktober höjs avgiften med 750kr. 

Alla avgifter är exklusive 25 % moms

Tidig avgift, före 1 oktober

2 dagar

1 dag, med middag

1 dag, utan middag

 

2500 kr

1800kr

1000 kr

Sen avgift, efter 1 oktober

2 dagar

1 dag, med middag

1 dag, utan middag

 

3250 kr

2550 kr

1750 kr

Betalning

Deltagaravgiften betalas med kreditkort eller faktureras.

Vi använder Dibs betalningstjänst för säker Internetbetalning med kort. Ditt kort måste vara kopplat till 3D Secure (MasterCard SecureCode eller Verified by Visa). Kolla med din bank hur ditt kort är kopplat till tjänsten. Vi accepterar endast MasterCard och Visa.

Om du väljer att betala med faktura kommer den att skickas med post.

Bekräftelse på din anmälan skickas per e-post efter att du anmält dig.

Byte av deltagare

Byte av deltagare kan ske när som helst. För att byta deltagare kontakta konferenssekretariatet per e-post till vaxtskydd2018@akademikonferens.se.

Avbokningsvillkor

Eventuell avbokning av deltagande i konferensen gör du via e-post till vaxtskydd2018@akademikonferens.se. Vid avbokning senast 14 oktober, återbetalas hela deltagaravgiften förutom en avbokningsavgift på 750 kr. Vid avbokning efter den 14 oktober sker ingen återbetalning av deltagaravgiften, utan full avgift skall erläggas.

Sidansvarig: cajsa.lithell@slu.se