Hoppa till huvudinnehåll

Smedjeveckan 2017

Välkommen till en populärvetenskaplig vecka på SLU campus i Skara, måndag till fredag 25 till 29 september. Vi firar att SLU fyller 40 år och avslutar med Öppet campus lördagen den 30 september.

Smedjeveckan

Vi pratar om köttkvalitet, framtiden för yrken i de gröna näringarna, kommunikation och information för nyanlända, innovationer i gröna näringarna samt om övervakning av näringstransporter i vattendrag. Vi berättar om forskning kring den gamla katten samt hundars och hästars beteende. Kom på mingellunch och lär om hur du tar din gröna idé till en innovation. Veterinärmuséet håller öppet hela veckan.

Öppet campus SLU Skara

Lördag den 30 september är det öppet hus på SLU campus. det blir prova-på-travskola och hundträning. Vi visar vårt nyrenoverade hus Smedjan, som ligger mitt på campusområdet. Där berättar vi mer om SLU:s verksamheter och håller fyra kortföreläsningar.

SLU fyller 40 år

Fira det med oss! På 40 år har vi utvecklats till ett internationellt framstående universitet. SLU utmanar, lyfter fram hållbarhetsfrågor och söker lösningar på globala problem. Hela programmet finns på vår jubileumssajt.

Publicerad: 15 september 2021 - Sidansvarig: Vanja Sandgren
Loading…