Vill du föreläsa på föreläsningserien "Värt att veta" hösten 2019?

Senast ändrad: 20 juni 2019

Den populära föreläsningsserien Värt att veta som startades i Umeå 2016 finns nu både på Ultuna och i Alnarp. Nu öppnar vi intresseanmälan för forskare som vill hålla i ett populärvetenskapligt föredrag med tillhörande frågestund inom ett av SLU:s ämnesområden under höstterminen 2019. Missa inte denna spännande möjlighet!

Värt att Veta finns till för att öka kännedomen och kunskapen om SLU:s verksamhet genom att skapa en öppen mötesplats för utbyte och utveckling av kunskap.

Föreläsningarna, som arrangeras på lunchtid, är öppna för alla, och är ett utmärkt sätt för studenter, alumner, anställda och andra intresserade att ta del av den senaste SLU-forskningen på ett tillgängligt och inspirerande sätt.

Ramar för föreläsningar i Värt att veta

  • Värt att veta har ett populärvetenskapligt fundament där innehållet vilar på vetenskaplig grund.
  • Föredragen ska väcka frågor, öppna upp för diskussion och bjuda in till dialog.
  • Slutsatser och resultat står i fokus, inte material och metodframställningar.
  • Max 20 minuter föreläsning + 10 minuter för frågor och diskussion.
  • Föreläsningarna kommer livestreamas

Läs mer om bakgrunden och konceptet Värt att veta i SLU Resurs

Intresseanmälan

Är du själv forskare och vill delta i Värt att veta med en föreläsning? Eller kanske du har en kollega som har ett spännande projekt på gång som du vill tipsa om?

Anmäl intresse genom att fylla i formuläret nedan senast 20 maj 2019.

Intresseområde:
De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera och hantera din anmälan eller ditt besök. Klicka i rutan för att bekräfta detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter.
Sidansvarig: utb-webb@slu.se