Stöd forskning inom landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap

Senast ändrad: 27 november 2019

Här bedrivs världsledande forskning inom landskapsarkitektur, trädgårdsvetenskap och växtproduktion och det erbjuds flera framgångsrika utbildningsprogram inom dessa områden.

Donationer till fakulteten för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap (LTV) vid SLU kan användas på olika sätt:

• Till ett specifikt område, t ex till en specifik forskargrupp eller forskningsområde.
  • Som en ospecificerad donation, som kan användas till en kombination av ovanstående.
  • Särskild stiftelse

Fakulteten är måna om att ge synlighet och uppmärksamhet åt varje donation.

Mer information samt exempel på syften och områden att donera till: Donationer till LTV

Vill du stödja forskning inom våra områden? Kontakta Kristina Santén för att diskutera dina önskemål!

Kristina Santén, projektledare och chef
Enheten för samverkan och utveckling
kristina.santen@slu.se, 0730-20 90 88
Sidansvarig: catherine.kihlstrom@slu.se