Stöd forskning inom landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap

Senast ändrad: 11 augusti 2017
LTJ.jpg

Här bedrivs världsledande forskning inom landskapsarkitektur, trädgårdsvetenskap och växtproduktion och det erbjuds flera framgångsrika utbildningsprogram inom dessa områden.

Donationer till fakulteten för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap (LTV) vid SLU kan användas på olika sätt:

• Till ett specifikt område, t ex till en specifik forskargrupp eller forskningsområde.
  • Som en ospecificerad donation, som kan användas till en kombination av ovanstående.
  • Särskild stiftelse

Fakulteten är måna om att ge synlighet och uppmärksamhet åt varje donation.

Mer information samt exempel på syften och områden att donera till: Donationer till LTV

Vill du stödja forskning inom våra områden? Kontakta Kristina Santén för att diskutera dina önskemål!

Kristina Santén, projektledare och chef
Enheten för samverkan och utveckling
Fakulteten för landskapsarkitektur, trädgård och växtproduktionsvetenskap, SLU
kristina.santen@slu.se, 0730-20 90 88