SLU-nyhet

Seminarium 4 mars om forskning och öppna data

Publicerad: 19 februari 2015

ECDS bjuder i samverkan med Vetenskapsrådet in till seminarium om forskning och öppna data i svenskt och internationellt perspektiv

2015-02-19

Onsdag 4 mars 2015 kl 9-13 bjuder ECDS i samverkan med Vetenskapsrådet in till ett internationellt seminarium om forskning, öppna data och stärkt samverkan mellan e-infrastrukturer.

Programmet inleds av Deliang Chen, Professor vid Göteborgs universitet och ordförande i ECDS vetenskapligt rådgivande kommitté. Vetenskapsrådet kommer att presentera förslaget till nya riktlinjer för öppen forskningsinformation och flera talare kommer att ge perspektiv på öppna data och stärkt e-infrastruktur.

Fullständigt program finns på www.ecds.se. Seminariet hålls på engelska på Scandic Klara, Slöjdgatan 7, Stockholm (se karta).

Missa inte detta tillfälle att höra mer om utvecklingen i Sverige och internationellt. Anmäl dig senast onsdagen den 18 februari 2015 till kerstin.konitzer@smhi.se eller ecds@smhi.se. Antalet platser är begränsat. Vidarebefordra gärna inbjudan till de du tror kan vara intresserade av seminariet.

Mer info på ECDS hemsida.


Kontaktinformation

Anna Maria Wremp
Kommunikatör och projektsekreterare Svenska LifeWatch
ArtDatabanken, SLU
anna-maria.wremp@slu.se, 018-671394

Sidansvarig: Anna-Maria.Wremp@slu.se