Ny sökning
LK0422

Innovation och implementering

Kursen består av en teoretisk del och en praktisk del.


Kursens praktiska del är ett grupparbete där gruppen tar sig an en utmaning som tillhandahålls av en aktör av det faktiska livsmedelssystemet. Med hjälp av verktyg från den teoretiska delen i kursens introduktion arbetar grupperna sig igenom innovationsprocessen för att lösa utmaningen i projektform. Gruppdynamik undervisas och handleds under hela kursen.


Parallellt arbetar studenten individuellt med personliga reflektioner av processen.


Schemalagda seminarier, studiebesök och redovisningar är obligatoriska.


Information från kursledaren

Now the full schedule, nearly, is out. Note that the first day we meet outside the Craaford aula at 9:15. We go together to meet Gun Hagström who manages the SLU kitchen lab and start out with some practical work. The traditional course indroduction will be on Zoom on Wednesday.

Question?

Worries?

Do not hesitate to contact us,
Love & Anna

I missed to press the publication buttom on the schedule.
Thank for notification on that!
/Anna

*

Welcome to the innovation and implementation course!

We will take on challenges connected to food and landscape, work in a group project and you will also write an individual reflection in parallel.

As for the literature, we will not give you a list but you are expected to find your own academic literature to learn from and use during the course!

Please contact us if you have any worries or questions!

Love & Anna/Anna

Anna.peterson@slu.se

Kursvärdering

Kursvärderingen är avslutad

LK0422-20136 - Sammanställning av kursvärdering

Efter att kursvärderingen stängt har kursansvarig och studentrepresentanten upp till en månad på sig att skriva kommentarer. De publiceras automatiskt i sammanställningen.

Kursplan och övrig information

Betygskriterier

GRADING CRITERIA LK0422

Innovation & Implementation 2022

The course grads are divided into three parts:

  • Mandatory parts F/P: 5 credits. Active participating on study visits, seminars, presentations.
  • Group work F/P: 5 credits. Active participation in group work.
  • Individual reflection F/3/4/5: 5 credits. Delivered and passed written reflection.

Grade

Group work

Innovation process

Challenge

3*

Reflect on your own contribution to the group and how the group worked together.

Reflect on your projects solution and if it will work.

Reflect on your challenge in another context, e.g. your own region/country.

4*

As above + references to literature on group work.

As above + references to literature on the innovation process.

Reflect on your solution in connection to your previous studies, this program and earlier.

5

As above + Reflect on the innovation and implementation processes for future sustainable food systems.

*for getting a higher grade it is not enough 'only' to mention the things asked for in the matrix above, it should be an analytic reflection on both what worked well and/or not, a critical perspective.

Anna Peterson 2022-09-09

Kursfakta

Kursen ges som en fristående kurs: Ja Kursen ges som en programkurs: Food and Landscape Nivå: Avancerad nivå (A1F)
Ämne: Landskapsarkitektur Matstudier Landskapsarkitektur Food studies
Kurskod: LK0422 Anmälningskod: SLU-20136 Plats: Alnarp Distanskurs: Nej Undervisningsspråk: Engelska Studietakt: 100%