Öppet hus

Senast ändrad: 14 september 2023
Student på SLU:s skogsmästarprogram i Skinnskatteberg, undervisas ute i fält.

Vill du lyssna på inspirerande presentationer om SLU:s utbildningar och ta del av vad SLU kan erbjuda? Då ska du delta på ett av våra öppet hus! Under ett öppet hus får du som är intresserade av att studera vidare en inblick i vilka utbildningar vi erbjuder.

Under ett av våra öppet hus berättar studenter från olika utbildningar om sina studieinriktningar och erfarenheter av att plugga vid SLU. Det ger dig en bra inblick i utbildningarna och studentlivet vid våra olika campus. Studie- och karriärsvägledare håller i ett informationspass som handlar om urvalskriterier, behörighetskrav och intagningspoäng samt svarar på alla frågor kring studie- och karriärsval.  

Vid vårt digitala öppet hus har du dessutom möjligheten att chatta direkt med våra studenter eller studie- och kärriärsvägledare. Det är ett bra tillfälle för dig att ställa alla dina frågor eller funderingar om studiemöjligheter vid SLU och få svar direkta. Du kan också kika på inspirerande och lärorika forskarfilmer som visar på bredden av SLU:s spännande forskningsområden och mycket mer.

Kommande digitalt öppet hus:

  • Onsdag 13 mars 2024 kl. 13-16

kommande fysiska öppet hus:

  • Onsdag 8 november 2023 i Umeå

Våra ämnesområden

Är du intresserad av djur, natur, skog, hållbarhet, miljö eller något helt annat?

Studenter i laboration där de får bygga sina egna hydroponiska odlingssystem.

Våra program på grundnivå

Har SLU drömutbildningen för dig?

Studenter vid SLU i Uppsala.

Våra yrkesutbildningar

Drömmer du om att bli agronom, hortonom eller jägmästare?

Skogsbrukets digitala verktyg.