Skugga en SLU-student

Senast ändrad: 16 mars 2020

"Skugga en student" erbjuder en mer personlig upplevelse av SLU. Det innebär att du som är intresserad av en grundutbildning på SLU kan anmäla ditt intresse att besöka universitetet under en dag.

OBS! Till följd av utbrottet av Corona ställs alla kommande skugga student-besök in tills vidare. Vi tar därför inte heller emot nya anmälningar nedan.

Du får tillbringa en dag tillsammans med en SLU-student som läser en utbildning du är intresserad av. Du får följa med på en föreläsning och/eller labb, träffa och prata med studenter och lärare och känna på hur det är att plugga på SLU.

Vi erbjuder besök på våra campus i Alnarp, Skinnskatteberg, Umeå, Uppsala  eller på någon av Sveriges riksanläggningar för hästverksamhet: Wången, Strömsholm eller Flyinge. Vi bjuder på lunch och en innehållsrik dag! Du väljer vilken utbildning du är intresserad av i formuläret nedan där du även får fylla i dina kontaktuppgifter så att vi kan ta kontakt med dig. Tänk på att det är svårt att ordna besök med kort varsel.

Fakta:

Öppettider för anmälan: OBS! Stängt pga corona

  • Vårterminer, slutet januari -  22 april
  • Höstterminer, mitten av september - mitten av december
Sidansvarig: study@slu.se