Skugga en SLU-student

Senast ändrad: 06 oktober 2017
200x110_skugga_banner.png

"Skugga en student" erbjuder en mer personlig upplevelse av SLU. Det innebär att du som är intresserad av en grundutbildning på SLU kan anmäla ditt intresse att besöka universitetet under en dag.

Du får spendera en dag tillsammans med en SLU-student som läser en utbildning du är intresserad av. Du får följa med på en föreläsning och/eller labb, träffa och prata med studenter och lärare och känna på hur det är att plugga på SLU.

Vi erbjuder besök på våra campus i Alnarp, Skinnskatteberg, Umeå, Uppsala  eller på någon av Sveriges riksanläggningar för hästverksamhet: Wången, Strömsholm eller Flyinge. Vi bjuder på lunch och en innehållsrik dag! Du väljer vilken utbildning du är intresserad av i formuläret nedan där du även får fylla i dina kontaktuppgifter så att vi kan ta kontakt med dig. Tänk på att det är svårt att ordna besök med kort varsel.

Vissa av våra utbildningar kan vi inte erbjuda besök på just nu, men vi jobbar kontinuerligt med att kunna erbjuda besök på alla.
För närvarande finns det inga studenter som kan ta emot på programmen sport-och sällskapsdjur samt trädgårdsingenjör - design.

Fakta:

Öppettider för anmälan:

  • Vårterminer, slutet januari - 18 april
  • Höstterminer, september - lucia
Sidansvarig: rekrytering@slu.se