Sveriges lantbruksuniversitet
Swedish University of Agricultural Sciences
Sveriges lantbruksuniversitet
Swedish University of Agricultural Sciences

Håll dig uppdaterad om miljöanalys

Här kan du hålla dig uppdaterad genom att ta del av resultat och ämneskunskap från SLU:s fortlöpande miljöanalys. Läs nyheter, följ oss på twitter, läs populärvetenskapligt skrivna inslag i kunskapsbanken eller i SLU:s tidning Miljötrender med mera.

Björkar. Foto: Beutiful Sweden. Länk till nyheter - miljöanalys.Nyheter. Läs och prenumerera på de senaste nyheterna från SLU:s miljöanalys.

Följ SLU:s miljöanalys på twitter.SLU:s miljöanalys på twitter. Här lägger vi ut nyheter och tipsar om nya rapporter och artiklar inom natur och miljö. Vi tipsar också om vad som är på gång.

Äpple. Foto: Beautiful Sweden. Länk till kunskapsbank - miljöanalys.Kunskapsbank – miljöanalys. Läs och prenumerera på inslag i SLU:s kunskapsbank. Inslagen är populärvetenskapligt skrivna och visar på resultat och kunnande från SLU:s miljöanalys.

Miljötrender från SLU. Länk till tidningen Miljötrenders hemsida.

Miljötrender
. Läs Miljötrender, SLU:s tidning som presenterar nyheter från fortlöpande miljöanalys och relaterad forskning. Här kan du också anmäla dig som prenumerant.

Nationalnyckeln, SLU. Länk till Nationalnyckelns webb.Nationalnyckeln. I bokverket Nationalnyckeln till Sveriges flora och fauna beskrivs arter med populärvetenskaplig text, lättanvända nycklar för artbestämning och pedagogiska illustrationer.

Kontakta miljöanalys-redaktionen

Ann-Katrin Hallin
fackredaktör
018-67 38 25

Ulla Ahlgren
fackredaktör
090-786 82 81

Jordglob. Illustration: Fredrik Saarkoppel. Länk till sida med inslag i webb-tv där SLU-forskare medverkar.

Webb-tv. Se inslag där SLU-forskare medverkar.

Epsilons öppna arkiv. Se den senaste veckans SLU-publikationer. Arkivet innehåller avhandlingar, artiklar, rapporter, officiell statistik med mera.

SLU i media. Detta är en tjänst som SLU prenumererar på. SLU gör alltså inte själv urvalet till de händelser som visas här.

Sidan uppdaterad: 2014-11-26. Sidansvarig: fomaredaktion@slu.se

SLU, Sveriges lantbruksuniversitet, har verksamhet över hela Sverige. Huvudorter är Alnarp, Skara, Umeå och Uppsala.
Tel: 018-67 10 00 • Fax: 018-67 20 00 • Org nr: 202100-2817 • webbredaktionen@slu.se • Om webbplatsen