SLU-nyhet

Miljökommunikationsdagarna 2020 – Att kommunicera för hållbarhet

Publicerad: 05 november 2020
Röd bakgrund med vit text: Miljökommunikationsdagarna 2020 - Att kommunicera för hållbarhet

Välkommen till två dagar med kunskap, inspiration och diskussioner som rör miljökommunikation! Vi ses på Zoom den 26 och 27 november.

Vad kan du göra i din kommunikation för att skapa engagemang och delaktighet när det gäller hållbarhet? Bli inspirerad under Miljökommunikationsdagarna 2020.

Under två dagar vill Mistra Environmental Communication inspirera dig och sprida erfarenheter om de senaste insikterna och verktygen när det gäller miljökommunikation och att kommunicera för en mer hållbar värld.

Vi erbjuder dig kunskap och inspiration om aktuella och intressanta frågeställningar. Under dagarna samlas aktörer som på olika sätt och inom olika sektorer arbetar med att kommunicera för hållbarhet.

För vem?

Dessa dagar är till för dig som identifierar dig som miljökommunikatör. Men även för dig som inte nödvändigtvis gör det. Arbetar du med miljö- eller hållbarhetsfrågor inom statlig förvaltning, en konsult-organisation eller inom kommunal verksamhet? Arbetar du med stadsplanering eller dialogprocesser inom jord- eller skogsbruk, med konsumtion eller kanske konst? Eller arbetar du med hållbar utveckling i vid bemärkelse och finner det utmanande att kommunicera ditt arbete och skapa mening och förändring? Dessa dagar är till för dig!

Hur deltar jag?

Dagarna är kostnadsfria och hålls via zoom. Du får möjlighet att delta i seminarier, workshops och paneldiskus­sioner. Var med hela dagarna eller enbart i vissa sessioner. Vissa av sessionerna kommer att hållas på engelska.

Se hela programmet och registrera dig via www.slu.se/mkdagarna

Varmt välkomna!

Sidansvarig: maria.arpe@slu.se