Hoppa till huvudinnehåll

Mistra Environmental Communication

Kommunikation för hållbarhet

Ny fyraårig programperiod (2024-2027)

Vi är mycket glada att Mistra har beviljat forskningsprogrammet medel för en ny fyraårig programperiod (2024-2027)! Med våra 30 partners inom akademin och andra samhällssektorer startar vi nu igång det nya arbetet, initierar forskning, fördjupar de samarbeten som etablerades under den första programperioden samt bildar nya partnerskap.

Vi håller för närvarande på att ta fram en ny hemsida för programmet, som lanseras inom kort. Tillsvidare kan du hitta kortfattad information om programmets nya fokusområden på länken nedan. 

 

Att forma hur kommunikation uppfattas och utförs

Vi förnyar miljökommunikation genom att integrera en avancerad och inkluderande förståelse för miljökommunikation inom forskning, politik och praxis så att den effektivt kan underbygga och främja omvandlingen till ett hållbarare samhälle

Programmet har fem huvudområden: dialoger som initieras av stat och kommun, konsumtion, (tvär)vetenskaplig samproduktion av kunskap, marknadsbaserade nätverk samt konst och media.

Nyheter från programmet

Blogginlägg från programmet

Fem ringar med olika projektdelar, illustration.

Fokusområden

Forskningen inom Mistra Environmental Communication är uppdelat i fem fokusområden som kompletteras av tvärgående syntesprocesser.

Loading…