Hoppa till huvudinnehåll

För studenter

Anmäl intresse i vår studentpool för att bli timanställd och hjälpa till med vår verksamhet, gör ditt exjobb med oss eller spana in spännande seminarier!

En man mäter ett träds diameter med ett gult måttband. Foto.

Gör examensarbete med oss!

Future Forests har möjlighet att stötta upp studenter och handledare som vill göra kandidat- och examensarbeten inom våra projekt och tematiska områden. Det innebär att du kan få hjälp med att täcka omkostnader som till exempel resor och utrustning. Du eller din handledare kontaktar oss med projektidé, sen när vi fått projektplanen för ditt arbete tar vi beslut för fortsatt arbete.

Registrera dig i vår studentpool

Är du intresserad av att jobba extra med frågor som rör forskning, samverkan och tvärvetenskap? Registrera dig i Future Forests studentpool för att hjälpa till med våra aktiviteter!

Två personer går i en park. Foto.

Plugga skog

Skogen spelar en nyckelroll i vår framtid. Vi har utbildningarna för dig som vill vara med och utveckla framtidens hållbara skogar och samhälle, oavsett om du vill jobba med skogen eller i skogen!

Forest Social

Vad betyder skogen för oss, för samhället och vår kultur? Forest Social är Future Forests föreläsningsserie som riktar sig till samtliga studenter vid SLU och Umeå universitet. Nästa föreläsning äger rum 25 oktober.

Personer som befinner sig i en skog
Publicerad: 17 januari 2024 - Sidansvarig: henrik.j.persson@slu.se

Emma Holmström, Programchef för Future Forests
emma.holmstrom@slu.se, 040-41 51 14

Henrik Persson, Kommunikatör för Future Forests
henrik.j.persson@slu.se

Future Forests
futureforests@slu.se

 

Loading…