Hoppa till huvudinnehåll

Jobba på SLU

Vill du vara med oss och jobba för att skapa förutsättningar för en hållbar, levande och bättre värld? Vi söker hela tiden nya medarbetare, såväl forskare och lärare som teknisk och administrativ personal. SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor.

Möt medarbetare

På SLU finns många olika slags anställningar och titlar så som forskare, doktorand, djurvårdare, kommunikatör. Här berättar några medarbetare om hur det är att arbeta på SLU.

HR Excellence in Research vid SLU

SLU har erhållit EU-kommissionens utmärkelse HR Excellence in Research Award, en certifiering som bland annat visar att SLU är en arbetsgivare som tillämpar rättvisa och transparenta rekryterings- och bedömningsförfaranden för forskares anställningar och vidare karriärutveckling, har en god arbetsmiljö samt löpande strävar efter att utveckla dessa.

Forskarutbildning vid SLU

Sveriges lantbruksuniversitets verksamhet består av nästan 75 procent forskning. På ett så pass forskningsintensivt universitet finns det stora möjligheter till forskarstudier. SLU examinerar drygt 100 doktorer varje år och det finns ca 600 aktiva forskarstudenter.

Publicerad: 19 juni 2023 - Sidansvarig: PAVD-WEBB@slu.se
Loading…