CV-sida

Linda Engh

Vass koordinator med ett stort leende. Gillar utmaningar, vill ha inflytande och tar stort ansvar. Med ett kreativt sinne och ett öga för helheten bidrar jag med struktur, utveckling och ett stort engagemang. 

Presentation

Jag kommer nog aldrig att bestämma mig för vad jag ska bli när jag blir stor. En egenskap som gett mig en bred och gedigen bakgrund och lärt mig applicera mina växande kompetenser på många olika sätt. Jag får saker gjorda, gärna med finess, och vill hela tiden överträffa förväntningar. 

Bakgrund

Med en Fil Kand i Konstvetenskap från Umeå universitet började jag min bana inom museivärlden som föreläsare och kursledare. Planen var att fortsätta inom akademin men livet tog en annan väg. 

Jag har sälj,- ledning och drifterfarenhet från detaljhandlen och har även  arbetat med utbildning inom stat, kommun och privata sektorn.

Ett stort intresse för mat och dryck ledde till en Sommelierutbildning från Systembolaget där jag flera år arbetade i butik med sälj och kundprovningar. Jag ledde också flera projekt för att utveckla personalen i interna processer och service. 

Handledning

Utvecklingscoach för grupp och individ inom gruppdynamik och personlig utveckling.Kontaktinformation