13
sep
Uppsala, Ultuna

Miljöanalys och ett varmare klimat

evenemang |

Här kan du hitta dokumentation från SLU:s temadag med fokus på klimatet. Tack alla ni som medverkade och deltog!

År 2017 firar SLU 40 år som universitet och samtidigt firar SLU:s fortlöpande miljöanalys 20 år som egen verksamhetsgren.

Som en del i firandet bjöd rådet för fortlöpande miljöanalys på en heldag med samtal, föredrag och utställningar med fokus på klimatförändringarna ur olika perspektiv; landekosystemen, vattnet, artmångfalden och människan.

Program

Dokumentation

Några exempel från Twitter #klimat2017

Det gjordes mer än 100 inlägg om temadagen på Twitter. Främst användes #klimat2017, #miljöanalys20, #slu40 för att märka upp inläggen. Nedan ges några exempel. Följ gärna @SLUmiljoanalys där vi tipsar om nya rön och vad som är på gång.

Sidansvarig: ann-katrin.hallin@slu.se