feb
SLU-biblioteket, Umeå

Värt att veta... ”Vi kan inget göra, för ord står mot ord”

seminarier, workshops |
Elin Olofsson. årets SLU-alumn 2018. Foto: Olof Bergvall

Elin Olofsson, årets SLU-alumn, gör en närläsning av en händelse ur #slutavverkat ur ett kommunikations-, makt- och organisationsperspektiv.

Skogsbranschens Metoo-upprop #slutavverkat har framhållits som en positiv och förändrande kraft i skogsbranschen. Föredraget syftar till att sammanfatta lärdomarna från #slutavverkat genom att analysera en aktuell incident från en alldeles vanlig arbetsplats. Är ryktet om den ojämställda skogsbranschens död kraftigt överdriven?

Lunchföreläsningen videosänds. Sändningen startar mellan kl 12 och 12.10 den 20 februari.

Tid: 2019-02-20 12:00
Ort: Umeå
Lokal: SLU-biblioteket
Arrangör: Fakulteten för skogsvetenskap
Mer information:

SLU Umeå bjuder in allmänhet och anställda till öppna lunchföreläsningar. Vi bjuder på vegetarisk soppa och bröd så långt det räcker. Kom klockan 12 – föreläsningen börjar tio över! Föredraget tar cirka 20 minuter och efteråt finns tid för frågor och diskussion.

Föredraget är ett extrainsatt föredrag i föredragsserien Värt att veta... – en serie med öppna lunchföreläsningar vid SLU Umeå.

Föredragsserien Värt att veta är ett samarrangemang mellan SLU:s miljöanalys, fakulteten för skogsvetenskap och SLU-biblioteket.