IMG_0059.JPG
4
jun
Audhumbla, Uppsala

seminarium med fokus på naturkatastrofer och dess påverkan på djur och deras välfärd

seminarier, workshops |

Den 4 juni 2019 anordnar Nationellt centrum för djurvälfärd, SCAW, ett seminarium med fokus på naturkatastrofer och dess påverkan på djur och deras välfärd. Hur kan vi förbereda oss för katastrofer som exempelvis långvarig torka som leder till foderbrist och långa slaktköer, bränder som kräver snabb evakuering av djur, stormar som orsakar långvariga strömavbrott och kommunikations- och transportsvårigheter?

Vi välkomnar länsstyrelsens personal, veterinärer, brandmän och andra intresserade av djurvälfärd i kriser.

 

Plats: Veterinärmedicinskt och husdjursvetenskapligt centrum, SLU, Ultuna, Uppsala

Sal: Audhumbla

Tid: 9.30-16.30

Kostnad: 800 kronor

Programmet hittar du här

Anmälan till krisseminarium

De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera och hantera din anmälan eller ditt besök. Klicka i rutan för att bekräfta detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter.
Fakta
Tid: 2019-06-04 09:30 - 16:30
Ort: Uppsala
Lokal: Audhumbla
Arrangör: Nationellt centrum för djurvälfärd, SCAW

Kontaktinformation
Sidansvarig: josefina.zidar@slu.se