25
sep

 –

27
sep
Trädgårdens skola, Mariestad, Mariestad

Pom och Nationella genbanken på Byggnadsvårdskonventet i Mariestad

evenemang |

Byggnadsvårdens konvent är en tre dagars mötesplats för byggnadsvården i Sverige och Norden. Konventet är en arena för myndigheter, kulturvårdsinstitutioner, antikvarier, hantverkare, näringsidkare, förvaltare och beställare.

Henrik Morin från Pom och Nationella genbanken deltar i konventets seminarieprogram "Landskap och trädgård". Torsdag den 26 september berättar han om "Historiskt och lokalt anpassat växtmaterial". Läs mer om seminarieprogrammet på konventets hemsida

Pom och Nationella genbanken finns också på plats som utställare med ett infobord torsdag-fredag på konventet. 


Kontaktinformation

Henrik Morin, konsulent

Institutionen för landskapsarkitektur, planering och förvaltning, SLU henrik.morin@slu.se, 070-313 29 82