14
okt

15
okt
Sankt Gertrud Konferens, Malmö

Forskning och utveckling inom ekologisk produktion

”Ekologiskt lantbruk – Hållbart för morgondagen, livskraftigt idag”

Välkommen till fullmatade FoU-dagar! Vi möts i workshops, gemensamma plenumsessioner och deltar i seminarier om växtodling, trädgård eller djurhållning. I årets diskussioner vill vi belysa ekologiska lantbrukets roll i utvecklingen av hållbara livsmedelssystem och vad som görs för att möta framtidens utmaningar. Och hur vi kan skapa hållbart företagande med hänsyn till faktorer som EUregelverk, marknadsutveckling, med mera.

SLU Ekologisk produktion och konsumtion (Epok) har fått projektstöd för att arbeta med en ökad internationalisering av FoU-konferensen. Vi kommer därför i detta års event ha fler inslag på engelska med utländska föredragshållare.

Anmälan är bindande. Själva konferensen är kostnadsfri då den genomförs med medel från landsbygdsprogrammet. Jordbruksverket skickar faktura på fika och lunch för en eller båda dagarna. Observera att priset är ett paketpris och det går inte att välja bort maten. Vid anmälan meddelar du om deltagande i den gemensamma middagen på kvällen. Kostnaden för båda dagarna inklusive middag är 1240 kr.

OBS! Du bokar och betalar själv ditt boende på en av Malmös många hotell eller vandrarhem.

Frågor besvaras av Katarina Holstmark 036-15 58 12, katarina.holstmark@jordbruksverket.se eller Pauliina Jonsson 036-15 84 33, pauliina.jonsson@jordbruksverket.se.

Fakta
Tid: 2020-10-14 - 2020-10-15
Ort: Malmö
Lokal: Sankt Gertrud Konferens
Arrangör: Jordbruksverket, SLU Ekoforsk och SLU Ekologisk produktion och konsumtion (Epok) samt Hushållningssällskapet
Sista anmälningsdag: 27 augusti 2020
Mer information:

Viktig information! FoU-dagarna planeras som ett fysiskt möte i Malmö. Beroende på hur Covid-19 epidemin utvecklas, kan konferensen i stället komma att genomföras på distans.


Länk till dokument
Sidansvarig: janne.nordlund.othen@slu.se