Digitalt

Digital träff limniska nätverket: Hur jobbar de på naturum Vattenriket och i Hamra nationalpark?

seminarier, workshops |
Undervisning av skolklass vid Vramsån.

På den digitala träffen den 9 december får vi lära oss mer om man på naturum Vattenriket och i Hamra nationalpark jobbar med sötvattenpedagogik.

Välkommen på digital träff med limniska nätverket! Den 9 december, kl. 10-12, diskuterar vi pedagogiska tricks och tips i vatten med:

Naturum Vattenriket

Sam Peterson berättar om hur de jobbar med vattenpedagogisk verksamhet i Kristianstad Vattenrike. Han kommer också visa oss hur vi kan använda den pedagogiska Vattenrikesnurran.

Hamra nationalpark

Anna Kjellander berättar hur de jobbar med bland annat Loos skolelever och naturvägledning i nationalparken.

Gruppdiskussioner

Vi kommer också att ha ett diskussionspass där ni deltagare delas upp i grupper och får diskutera "Hur kan jag använda det jag hört idag i min verksamhet och för min målgrupp?"

Limniska nätverket samordnas av CNV på uppdrag av Havs- och vattenmyndigheten.

Anmälan till digital träff med limniska nätverket

De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera och hantera din anmälan eller ditt besök. Klicka i rutan för att bekräfta detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter
Tid: 2020-12-09 10:00 - 12:00
Ort: Digitalt