jul

Skogskurs för tjejer

evenemang |
Foto: Mathilda Bertils

Är du tjej och intresserad av naturen? Tycker du om att vara ute i skogen? Då är vår skogskurs för tjejer något för dig!

Häng med på en somrig skogskurs i Bergslagens fantastiska skogar. Ta chansen och besök oss för en långhelg fullspäckad med naturupplevelser, aktiviteter och information om skogliga utbildningar på universitetsnivå.

Häng med på en somrig skogskurs i Bergslagens fantastiska skogar. Ta chansen och besök oss för en långhelg fullspäckad med naturupplevelser, aktiviteter och information om skogliga utbildningar på universitetsnivå.

Under dessa dagar kommer du även att få träffa ett flertal yrkesverksamma som har gått något av våra utbildningsprogram.​

Kursen vänder sig till tjejer från 16 år och uppåt som ännu inte gjort sitt yrkesval inför framtiden. Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av skog.

Tid: 2020-07-23 08:00 - 2020-07-26 17:00
Ort: Skinnskatteberg