6
okt
Zoom, Alnarp

An overview of scientific opportunities at MAX IV Laboratory

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Emelie Hilner, Communications officer at MAX IV Laboratory at Lund University. "An overview of scientific opportunities at MAX IV Laboratory". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Emelie Hilner, Communications officer at MAX IV Laboratory at Lund University 6 oktober kl. 14.00. "An overview of scientific opportunities at MAX IV Laboratory". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-10-06 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap