12
nov
Online

Urban Forum – Practice meets Academia - Online

seminarier, workshops |

Forskningsplattformarna Urban Arena vid Lunds universitet och SLU Urban Futures arrangerar för femte gången den uppskattade mötesplatsen 'Urban Forum'. Här samlas praktiker och forskare för att samtala, diskutera och få feedback på projekt och forskning inom hållbar stadsutveckling.

Urban Forum är ett format som främjar utbyten mellan praktik och akademi, i en kollegial atmosfär. Vi erbjuder en "safe space" för att göra det möjligt för alla att prata fritt om pågående projekt och olösta frågor, dela intuitioner och djärva idéer och få feedback från både akademi och branschkollegor. Av den anledningen spelas inte sessionerna in och publiken är begränsad till presentatörer och deras kollegor.

Temat den 12 november är Time in Design.

Mer information hittar du på den engelska sidan.

Fakta

Tid: 2021-11-12 00:00
Ort: Online
Arrangör: SLU Urban Futures och Urban Arena (LU)
Sista anmälningsdag: 15 oktober 2021
Mer information:

Urban Forum | Practice meets Academia är ett samverkansinitiativ av professor Lisa Diedrich, SLU Urban Futures och Assoc. Prof. Per-Johan Dahl, Urban Arena vid Lunds universitet i syfte att öka samspelet mellan praktik och akademi.Kontaktinformation

SLU Urban Futures
urbanfutures@slu.se

SLU Alnarp
SLU Urban Futures
Enheten för samverkan och utveckling
Box 190
234 22 Lomma