17
nov
Zoom, Alnarp

Smell the disease: Utilizing volatiles for the early, rapid and non-destructive detection of Fusarium circinatum in pine.

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Ida Nordström, Doktorand, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. "Smell the disease: Utilizing volatiles for the early, rapid and non-destructive detection of Fusarium circinatum in pine". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Ida Nordström, Doktorand, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap 17 november kl. 14.00. "Smell the disease: Utilizing volatiles for the early, rapid and non-destructive detection of Fusarium circinatum in pine.". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-11-17 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap