24
nov
Zoom, Alnarp

The diversity of insects and fungi associated with trees: A plant health perspective

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Iva Franic, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. "The diversity of insects and fungi associated with trees: A plant health perspective". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Iva Franic, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap 24 november kl. 14.00. "The diversity of insects and fungi associated with trees: A plant health perspective". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-11-24 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap