8
dec
Zoom, Alnarp

Phasing out pesticides - effective ways to protect seedlings against pine weevil damage

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Karin Hjelm, Docent vid Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. "Phasing out pesticides - effective ways to protect seedlings against pine weevil damage". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Karin Hjelm, Docent vid Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap 8 december kl. 14.00. "Phasing out pesticides - effective ways to protect seedlings against pine weevil damage". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-12-08 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap