16
feb
Zoom, Alnarp

Establishment and early management of young forest in Sweden.

seminarier, workshops |
Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap

Seminarium med Mostarin Ara och Mikolaj Lula, doktorander vid Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. "Establishment and early management of young forest in Sweden" resp. "Regeneration and management of young Scots pine stands in Southern Sweden". Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Föredragen hålls på engelska.

Föredrag av Mostarin Ara och Mikolaj Lula, doktorander vid Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap 16 februari kl. 14.00. "Establishment and early management of young forest in Sweden" resp. "Regeneration and management of young Scots pine stands in Southern Sweden". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Purabi Bose – Purabi.bose@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2022-02-16 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap