30
mar
Zoom, Alnarp

Inställt! Do dendrochronological data help us understand fire‐fuel interactions in boreal forest?

seminarier, workshops |
Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap

Seminarium med Igor Drobyshev, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. "Do dendrochronological data help us understand fire‐fuel interactions in boreal forest?" Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Igor Drobyshev, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap 30 mars kl. 14.00. "Do dendrochronological data help us understand fire‐fuel interactions in boreal forest?". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Purabi Bose – Purabi.bose@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2022-03-30 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap