Alnarpsgården, Alnarp

Årets SLU-alumn 2022 - Prisutdelning och föreläsning

Årets SLU-alumn Annika bergman. Foto: Elin Lundgren, Hushållningssällskapet

Utmärkelsen delas ut till en tidigare student som är en inspirerande förebild och som har gjort en framstående karriär eller viktig insats inom sitt område, någon som skapar förutsättningar för en hållbar, levande och bättre värld. Den 14 september kommer Annika Bergman att ta emot sitt pris och hålla en föreläsning.

Mer information kommer inom kort.

Tid: 2022-09-14 13:00
Ort: Alnarp
Lokal: Alnarpsgården
Arrangör: SLU alumn
Mer information:

Utmärkelsen delas ut till en tidigare student som är en inspirerande förebild och som har gjort en framstående karriär eller viktig insats inom sitt område, någon som skapar förutsättningar för en hållbar, levande och bättre värld. En jury med representanter från SLU, samt en tidigare utnämnd årets alumn, utser en vinnare bland de nominerade.

Information om kriterier och utnämningsprocess, samt tidigare pristagare av utmärkelsen Årets SLU-alumn.